Angajaţi ai regiei de transport, bătuţi golăneşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer de autobuz şi un vatman de la Regia Autonomă de Transport Public (RATP) Iaşi au fost bătuţi, marţi, în timpul serviciului de doi şoferi nervoşi.

Incidentele s-au petrecut la o diferenţă de numai câteva ore între ele. Conducătorul autobuzului circula pe traseul 30 şi, în jurul orei 18.30, când a ajuns la capăt de linie a încercat să întoarcă autobuzul. Manevra angajatului RATP l-a enervat foarte tare pe şoferul unei autoutilitare, care a năvălit în mijlocul de transport în comun, l-a tras afară, după care l-a lovit de mai multe ori cu picioarele. „L-a bătut pentru că manevra de întoarcere a durat prea mult“, a precizat Adrian Mihai, purtătorul de cuvânt al RATP Iaşi.

Oamenii legii au încercat în zadar să ajungă din urmă autoutilitara care se îndreptase după incident spre localitatea ieşeană Leţcani.

Şoferul autobuzului a fost transportat la spital şi diagnosticat cu traumatism lombar şi fractură nazală, iar în cursul serii a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Urmărit pe traseu

„Am înţeles că încă mai este în convalescenţă”, a adăugat Adrian Mihai. Ieşeanul, care va mai sta internat câteva zile intenţionează să formuleze plângere penală împotriva agresorului. Ceva mai ieftin a scăpat colegul său vatman care, cu numai câteva ore înainte, a avut parte de un tratament similar. Angajatul regiei a făcut imprudenţa de a claxona în trafic o maşină marca Audi, cu numere provizorii.

Nervos, şoferul acesteia a urmărit tramvaiul, iar la capătul traseului l-a lovit cu pumnii şi i-a dat cu spray paralizant în ochi. Cu toate acestea, victima se mai gândeşte dacă va face plângere penală. „Din câte am înţeles, îi este frică să meargă la poliţie”, a mai spus Adrian Mihai.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite