Andronescu despre propria remaniere: "dacă asta merit"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andronescu despre propria remaniere: "dacă asta merit"
Andronescu despre propria remaniere: "dacă asta merit"

Ministrul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, Ecaterina Andronescu, a declarat astăzi, că nu ştie dacă va fi schimbată din funcţie de primul ministru Emil Boc.

Comentând informaţiile conţinute de un document intern al PSD în care se spune că ar putea fi remaniată de Emil Boc, Andronescu a spus că nu ştie de o asemenea posibilitate, declarându-se dezamăgită că este armă politică.

Întrebată de jurnalişti înaintea Biroului Permanent Central al PSD cum comentează documentul strategic al social-democraţilor, potrivit căruia va fi remaniată de Emil Boc, Andronescu a spus ironic. "Probabil că (mă va remania, n.r.)..., dacă asta merit..." şi apoi a râs.

La întrebarea dacă merită acest lucru, ministrul a răspuns, tot râzând, "Nu ştiu, zic şi eu".  Ea a negat totodată că ar avea informaţii că va fi remaniată.

"Asta îmi produce o profundă dezamăgire", a mai spus Andronescu, întrebată dacă e de părere că este folosită ca armă politică în coaliţie.

Potrivit unei note strategice a PSD, de trei pagini, citată de Realitatea Tv, social-democraţii se aşteaptă ca Traian Băsescu şi PDL să declanşeze o "ofensivă extrem de violentă" împotriva PSD, fiind vizaţi 18 parlamentari ai acestei formaţiuni pentru a fi racolaţi până la 1 septembrie. Documentul menţionează şi că tentative de racolare i-ar viza şi pe parlamentarii PNL, "în condiţiile în care cu UDMR şi reprezentanţii minorităţilor se poartă deja discuţii structurate".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite