Guvernul îşi asuma răspunderea pe pachetul de legi propus de Andronescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepremierul Dan Nica a declarat astăzi, după şedinţa coaliţiei, că premierul Emil Boc îşi va asuma răspunderea pe pachetul de legi ale educţiei prezentat de ministrul Ecaterina Andronescu.

"Primul-ministru ne-a informat că pachetul de legi prezentat de Ecaterina Andronescu este pachetul pe care îşi va asuma răspunderea", a spus Nica.

Vicepremierul a precizat că punctul de vedere al PSD a fost ca, înaintea asumării propriu-zise a răspunderii, să existe şi o dezbatere care să elimine "toate elementele susceptibile de interpretări".

"Vor mai urma în mod categoric dezbateri", a spus Nica, explicând faptul că se intenţionează, conform procedurii parlamentare, ca finalizarea procesului de asumare a răspunderii să se realizeze ţinând cont de necesitatea de a avea consultări, relatează NewsIn.

Premierul Emil Boc a ţinut să clarifice, săptămâna trecută, procedura parlamentară privind asumarea răspunderii Guvernului pe un pachet legislativ, arătând că aceasta presupune depunerea proiectului, amendarea de către parlamentari, discutarea amendamentelor în Guvern şi apoi angajarea răspunderii pe forma finală.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite