Cum a ajuns Andrei să moară în China

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cum a ajuns Andrei să moară în China
Cum a ajuns Andrei să moară în China

Ştirea precum că Andrei Negrea (22 de ani) ar fi fost închis într-o închisoare din China a apărut la începutul lunii iulie. La vremea respectivă, localnicii au fost înştiinţaţi că un tânăr este arestat pentru trafic de droguri.

Ulterior, aceştia au aflat că tânărul, Andrei Negrea, a fost executat de chinezi pentru fapta făcută. Rudele şi prietenii tânărul executat în China îl descriu pe acesta drept un copil model.

Andrei este singurul băiat al familiei Negrea. Deoarece aveau doar fete, părinţii acestuia îşi doreau şi un băiat. „Andrei s-a născut în 1987, într-o zi de noiembrie, exact de Sfântul Andrei”, a povestit mama acestuia, Maria Negrea. Copilăria şi-a petrecut-o în sat, acolo unde a studiat şi primele opt clase.

Conform apropiaţilor, Andrei iubea sportul, iar când era acasă prefera să meargă  la o sală de culturism improvizată la un vecin. Mai mult chiar, deseori Andrei îşi provoca vecinii la skanderbeg. „Mă învingea mereu, căci eu eram mai în vârstă şi nu mai aveam forţă, chiar dacă în ultima vreme fuma cam mult”, a spus Sorin Toma (26 de ani), unul dintre vecinii acestuia.

Problemele au început în liceu

Odată ajuns la liceu, băiatul a început să se schimbe. Nu mai mergea pe la ore, notele erau din ce în ce mai mici şi, în cele din urmă, a abandonat şcoala. Văzând că majoritatea prietenilor săi au plecat în diverse state europene, Andrei s-a îndreptat către Italia, unde s-a angajat la o spălătorie auto.

După ce s-a întors din Italia, Andrei a început să se coafeze şi să-şi vopsească unghiile cu negru. Rareori se desprindea de problemele lui ca să mai zâmbească alături de prieteni.

Fuga în China

Comportamentul rebel din ultimul an al lui Andrei a culminat cu fuga în China la finele lui 2008. „Nici nu am ştiut că a plecat. Eu l-am dus la serviciu şi el în urmă a fugit”, a spus Eugen Negrea, tatăl acestuia. Ulterior, de Anul Nou, în urma unui mesaj aniversar, acesta  a aflat că fiul său este în China.

Autorităţile locale nu mai comentează cazul

După apariţia informaţiei conform căreia Andrei ar fi fost executat în China, peste acest caz s-a lăsat tăcerea, iar familia şi apropiaţii tânărului evită să mai comenteze evenimentele în speranţa că totul este doar un zvon. Contactat de către reporterii „Adevărul“,  Marius Cazac, şeful DIICOT Suceava, a declarat: „Nu mai comentez cazul”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite