Târgu-Jiu: Andreea va fi operată la coloană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Andreea va fi operată la coloană
Târgu-Jiu: Andreea va fi operată la coloană

Cele două eleve de la Liceul Economic au sărit pe geam vineri ca să scape de geografie

Andreea Necşulescu, una dintre elevele care s-au aruncat vineri de la etajul I al unui bloc din Târgu-Jiu, va fi supusă astăzi unei intervenţii chirurgicale la coloană. Aceasta a fost cea mai ghinionistă, în urma căzăturii alegându-se cu mari probleme medicale. Andreea a fost transportată de urgenţă la Bucureşti. Cea care a scăpat doar cu câteva zgârieturi a fost Luiza, eleva care lipsea frecvent de la ore, lucru demonstrat de cele 30 de absenţe din catalog. Luiza nu a venit astăzi la şcoală, întrucât medicii i-au recomandat o perioadă de repaus.

„Deocamdată absenţele nu s-au motivat pentru că fetele trebuie să aducă scutiri. Luiza a venit vineri cu mama ei la şcoală. Femeia a rămas surprinsă când a văzut că fiica sa a primit preaviz de exmatriculare pentru absenţe, dar până la urmă e mai importantă sănătatea copilului. Atunci când s-au aruncat de la balcon, fetele, eleve în clasa a XI-a B, aveau geografie şi engleză“, a declarat Melania Popescu, diriginta celor două.

Luiza Cojocaru şi Andreea Necşulescu s-au aruncat vineri dimineaţa de la etajul unu al unui bloc din Târgu-Jiu. Ele le-au mărturisit poliţiştilor că au recurs la acest gest pentru că  întârziau la şcoală. Totul s-a petrecut în apartamentul unui tânăr de 19 ani care susţine aceeaşi variantă. Studentul Universităţii „Constantin Brâncuşi“ a declarat că în timp ce el încerca să deblocheze uşa, fetele au ieşit în grabă pe balcon şi s-au aruncat de la etaj. Adolescentele stăteau în aceeaşi bancă, iar colegii spun că nu aveau probleme emoţionale.

Niciun elev de la Economic nu este adept emo

Declaraţiile apropiaţilor referitoare la faptul că fetele ar fi adepte ale curentului emo au făcut valuri în rândul dascălilor şi elevilor de la Colegiul Economic Virgil Madgearu.

„Niciun elev de la Liceul Economic nu ascultă muzică de tip emo şi mă surprinde că se scrie aşa ceva despre cele două eleve. Eu cred că ar trebui să fie studiat foarte bine evenimentul care a avut loc pentru că mie mi se pare cam ciudat motivul pe care l-au prezentat fetele. L-am chemat şi pe băiat la şcoală şi a spus că li s-a blocat uşa, iar fetele au sărit de la etaj. Luiza este bine, dar Andreea va fi operată astăzi la coloană“, a declarat Petre Ciungu, directorul Colegiului Virgil Madgearu. Colegii celor două fete spun că, de fapt, acestea ascultau frecvent manele şi nu obişnuiau să stea retrase.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite