Mâine în "Magazin de Duminică": România văzută prin ochii lui Wilmark, Analiei Selis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mâine în "Magazin de Duminică": România văzută prin ochii lui Wilmark, Analiei Selis
Mâine în "Magazin de Duminică": România văzută prin ochii lui Wilmark, Analiei Selis

Trăim într-o ţară care a sedus şi o serie de vedete. Wilmark, Analia, Kamara sau Mbela sunt câţiva dintre cei seduşi iremediabil de plaiurile mioritice. Citiţi integral în Adevărul magazin de duminică poveştile străinilor care s-au îndrăgostit de România!

Originară din Argentina, cântăreaţa Analia Selis s-a mutat definitiv în România în 2003. A cunoscut „oameni minunaţi, calzi, primitori” care au contat foarte mult în hotărârea ei de a rămâne aici.

Ghedi Kamara, cântăreţul trupei „Alb Negru” a ajuns pe melegurile mioritice în 1997. Ne-a povestit despre şocul intrării în contact cu o cultură total diferită de cea a ţării sale, Guyana Franceză. Kamara mărturiseşte că în România oamenii sunt primitori „chiar dacă unii doar pentru a face impresie bună”.

 „Micuţul Will” preferă Timişoara

Rizzo Hernandez Wilmark – „micuţul Will” şi-a început aventura românească în 1994, ca student al Facultăţii Petrol - Gaze din Ploieşti. Dorul de ţară, de atmosfera relaxată şi de petrecerile din Columbia l-au determinat să se mute în Capitală, deşi oraşul lui preferat este Timişoara, pentru „aerul relaxat şi occidental” pe care i-l inspiră.

Şi Mbela Nzuzi, originară din Congo, acum prezentatoare la postul de televiziune B1, a ajuns în România, în 1997, împreună cu soţul ei. Chiar dacă la început totul i se părea ciudat, acum Mbela declară cu mâna pe inimă: „Eu aici rămân. Nici dacă mă baţi nu mai plec!”

Citiţi integral în Adevărul magazin de duminică poveştile străinilor care s-au îndrăgostit de România!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite