Americanii caută neveste ardelence

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Americanii caută neveste ardelence
Americanii caută neveste ardelence

O echipă TV din Los Angeles încearcă să-i convingă pe americani să vină în Maramureş pentru viaţa simplă din zonă, dar mai ales pentru tinerele de aici O echipă tv de la North

O echipă TV din Los Angeles încearcă să-i convingă pe americani să vină în Maramureş pentru viaţa simplă din zonă, dar mai ales pentru tinerele de aici

O echipă tv de la North South Production din SUA a colindat sate din Maramureş şi a realizat un film ce va fi difuzat, în toamnă, în America.

Producătorii au surprins, pur şi simplu, momente din viaţa de zi cu zi a moroşenilor. Actorul Erik Van Wyck, un tânăr carismatic, va fi gazda showului "Wanderlust", care dedică un episod temei "Găseşte-ţi femeia pe plan internaţional". Van Wyck a dorit să cunoască în Maramureş relaţiile dintre femei şi bărbati, obiceiurile legate de dragoste, flirt, strategii de seductie, peţit, nuntă şi viaţa de familie.

La muls vaca şi cosit

Locul principal unde s-au derulat filmările a fost comuna Hoteni. Americanii au ales aici trei fete, iar Erik Van Wyck şi-a propus să o ia pe una de nevastă. Numai că, în Maramureş, un pretendent trebuie să dovedească că poate face muncile din gospodărie, aşa că a fost supus la diferite teste de către tatăl uneia dintre fete.

Astfel, el a fost nevoit să taie lemne, să mulgă vaca şi să cosească cot la cot cu fetele. "Sperăm să înţelegem cultura locală, pentru că femeile au aici roluri dificile.

Misiunea femeii este mai dificilă, munceşte de parcă nu se opreşte niciodată. În trei cuvinte femeia din Maramureş este frumoasă, harnică şi amuzantă", a spus Erik Van Wyck.

Din România, americanii au plecat la finele săptămânii trecute în Ungaria, iar de acolo vor merge în Mexic pentru a realiza material similar cu cel din Maramureş.

Cred că după ce vor vedea cum este viaţa aici, mulţi americani se vor muta în zonă
Thom Hinkle, producătorul show-ului

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite