Un american a murit în avion, pe ruta Frankfurt - Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avion al companiei Lufthansa
Avion al companiei Lufthansa

Un cetăţean american în vârstă de 88 de ani a murit duminică, în timpul zborului, la bordul unui avion al companiei Lufthansa, care se deplasa pe ruta Frankfrut - Bucureşti.

Bărbatul a suferit un stop cardio-respirator cu puţin timp înainte de aterizare, iar un echipaj medical care s-a urcat în avion la sosirea aeronavei pe aeroportul Henri Coanadă a încercat să-l resusciteze, fără efect. „În timpul zborului DLH 1418 efectuat de compania aeriană Lufthansa pe ruta Frankfurt - Bucureşti, un pasager american în vârstă de 88 de ani a suferit un stop cardio-respirator, cu puţin timp înainte de aterizare. La sosirea pe aeroportul Henri Coandă, la ora 13.35, la bordul aeronavei a urcat un echipaj medical care, deşi a depus eforturi de resuscitare timp de peste 45 de minute, a fost nevoit să constate decesul", au precizat reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Traficul aerian de pe aeroportul Henri Coandă nu a fost afectat, iar cursa retur cu destinaţia Frankfurt a decolat cu întârziere.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite