Un tânăr severinean din America are nevoie de ajutor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tânăr severinean din America are nevoie de ajutor
Un tânăr severinean din America are nevoie de ajutor

Alexandru Ciurea, de 24 de ani, a fost implicat într-un grav accident rutier

Alexandru Ciurea s-a născut la Drobeta Turnu Severin şi a fost, de mic copil, pasionat de motoare (în specialde avioane şi vapoare). A moştenit această pasiune de la tatăl său, care a fost căpitan de vas. Mai târziu, înclinaţia pentru motoare s-a canalizat către motociclete. Tânărul a urmat Colegiul Naţional Traian din Drobeta Turnu Severin, la profilul Istorie şi Ştiinţe Umane, iar câţiva ani mai târziu a devenit student al Facultăţii de Teatru din Bucureşti, clasa prof. univ. Lucia Mureşan.
Înclinaţia artistică, moştenită din partea mamei, s-a transformat în dragoste faţă de arta teatrală, Alexandru fiind prezent la numeroase workshop-uri, în filme de scurt-metraj şi lucrând cu diverşi regizori români.

Accidentat de o şoferiţă turmentată

„Prietena lui, de altfel şi fosta colegă de facultate, Alina Rusnac, îi este aproape în cele mai grele momente, iar noi toţi îi vom acorda tot ajutorul, aşa cum încercăm şi pentru familia lui Alex“, ne-a transmis prin intermediul internetului Monica, prietenă a tânărului.

În dimineaţa zilei de 1 august 2009, Alexandru Ciurea a fost implicat într-un accident rutier. Prietenii băiatului, aflaţi în State, spun că incidentul a fost produs de o femeie aflată la volan sub influenţa alcoolului, care nu i-a acordat prioritate, trecând pe roşu. Momentan, Alexandru se află în comă la spitalul Illinois Masonic din Chicago, la terapie intensivă.

Orice donaţie este binevenită

„Mama lui vrea să-l mai ţină la aparate până îşi va pierde şi ultimul reflex, însă cum spitalul nu mai poate să-l reţină la Intensive Care Unit, cred că va trebui să-l mutăm la o clinică specială, care are grijă de persoane în stare de comă“, ne-au mai scris prietenii lui Alex. „Avem nevoie de sprijinul şi ajutorul dumneavoastră, orice donaţie fiind binevenită. Stă în puterea noastră să-l ajutăm! Sfârşitul nu-i aici!“, strigă cu disperare prietenii apropiaţi ai băiatului.

Dacă şansa nu va fi de partea lui, cheltuielile pentru repatriere s-ar ridica la 10.000 de dolari.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite