Amenzi ilegale anulate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanţa a decis că trei puncte din hotărârea de Consiliu Local care a stabilit unele dintre amenzile Poliţiei Comunitare şi ale primăriei sunt ilegale. Decizia instanţei vine după ce

Instanţa a decis că trei puncte din hotărârea de Consiliu Local care a stabilit unele dintre amenzile Poliţiei Comunitare şi ale primăriei sunt ilegale.

Decizia instanţei vine după ce Prefectura Timiş a atacat hotărârea în contencios administrativ. „Amenzile stabilite prin această hotărâre de consiliu sunt ilegale, pentru că ele sunt deja stabilite prin lege şi nu pot fi modificate pe plan local”, a spus prefectul Ovidiu Drăgănescu.

Amenzile declarate ilegale de instanţă se referă la cele acordate de poliţiştii comunitari pentru parcarea pe trotuar, scuaruri sau staţii ale mijloacelor de transport în comun.

De asemenea, nu sunt legale amenzile date pentru lucrări edilitare fără autorizaţie. Timişorenii care au primit amenzile pe baza acestei hotărâri pot să îşi ceară banii înapoi şi vor rămâne cu amenda stabilită de lege, care este mult mai mică.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite