Amenzi pentru defrişări şi depozitări ilegale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

silvici au amendat ieri mai mulţi contravenienţi care au defrişat pădurea, au executat terasamente, au început construcţii fără autorizaţii sau au depozitat ilegal deşeuri şi pământ în

silvici au amendat ieri mai mulţi contravenienţi care au defrişat pădurea, au executat terasamente, au început construcţii fără autorizaţii sau au depozitat ilegal deşeuri şi pământ în Pădurea Făget.
După cum ne-a declarat şeful Poliţiei Comunitare, Minodora Fritea, în razia efectuată de-a lungul şoselei de centură a Clujului, din Cartierul Mănăştur, până la Calea Turzii, prin Pădurea Făget, au fost sancţionate persoanele "din două situaţii de defrişări, cinci zone de depozitări de pământ şi două terasamente şi construcţii fără autorizaţii". A fost surprins în flagrant un cetăţean care a demarat lucrările la o construcţie fără niciun document legal, care a primit, alături de amendă, somaţia de desfiinţare a construcţiei, ridicată deja la primul nivel. Deşi reprezentanţii Direcţiei Silvice Cluj au afirmat că nu au dat acorduri pentru defrişări, pe numeroase parcele din apropierea drumului de acces au fost tăiaţi copacii, iar în apropiere sunt plantate panouri cu numere de telefon, pentru vânzare.
"În timpul ploilor recente, şoseaua care făcea legătura cu zona de agrement a fost ruptă şi din cauza unor construcţii şi depozitări ilegale", ne-a mai spus Fritea. În zona Pădurii Făget a răsărit, în ultimii ani, un adevărat cartier de locuinţe de lux, pe terenurile defrişate ilegal, iar tăierea ilegală a pădurii continuă.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite