Ameninţări cu demisia la vârful PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedinţii PSD Victor Ponta şi Liviu Dragnea ameninţă cu demisia din partid dacă niciun lider nu-şi va asuma eşecul demiterii. Sorin Oprescu afirmă că PSD nu mai reprezintă o

Vicepreşedinţii PSD Victor Ponta şi Liviu Dragnea ameninţă cu demisia din partid dacă niciun lider nu-şi va asuma eşecul demiterii. Sorin Oprescu afirmă că PSD nu mai reprezintă o alternativă, iar Vasile Dâncu spune că aceia care s-au opus preşedintelui i-au făcut "un cadou, aducându-l întro situaţie electorală". Acesta este contextul în care socialdemocraţ ii vor analiza rezultatele referendumului şi modul în care s-a purtat campania.

Surse din PSD afirmă că poziţia lui Mircea Geoană nu este ameninţată de eşecul demiterii. Aceleaşi surse susţin că Dragnea şi Ponta sunt singurii dintre vicepreşedinţi care au spus că îşi dau demisia dacă persoane din conducere nu-şi vor asuma răspunderea pentru rezultat. "Luni (astăzin.red.) avem şedinţa Biroului Permanent Naţional şi eu o spun de pe acum că, dacă iarăşi voi auzi că nimeni de la noi nu a greşit şi nu este vinovat, eu îmi voi da demisia şi îmi voi vedea de treabă alături de colegii mei de la Gorj", a declarat Victor Ponta. Senatorul PSD Sorin Oprescu a declarat în seara votului că în partid trebuie realizată "o analiză onestă". "Am prezentat noi oamenilor alternativa? Orice exerciţiu de genul acesta este valabil dacă nu te omori. Cred că trebuie să facem o analiză fără tam-tam, dar cu multă onestitate. Orice experiment este bun dacă nu te omoară.

Este posibil să murim încet imaginându-ne că putem reprezenta", a spus Oprescu. Strategul pesediştilor, senatorul Vasile Dâncu, spune că opozanţii lui Traian Băsescu iau făcut un cadou şi a arătat că victoria de la referendum îi deschide preşedintelui drumul spre un al doilea mandat. "A fost un cadou pe care i l-au făcut cei care i s-au opus preşedintelui, aducându- l într-o situaţie electorală, şi, mai ales, un cadou pentru partidele care îl susţin, care se agaţă acum de el", a spus Dâncu.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite