Ambulanţă deturnată de tatăl şi fratele unei paciente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi suceveni au sechestrat o ambulanţă chemată la un accident rutier petrecut în comuna Cajvana. Niculai Şoldan (52 de ani) şi Toader Şoldan (25 de ani), tatăl, respectiv fratele uneia

Doi suceveni au sechestrat o ambulanţă chemată la un accident rutier petrecut în comuna Cajvana. Niculai Şoldan (52 de ani) şi Toader Şoldan (25 de ani), tatăl, respectiv fratele uneia dintre victime, sunt cercetaţi de Poliţie pentru că l-au forţat pe şoferul salvării să meargă la Iaşi.

Incidentul s-a produs sâmbătă seara, după ce motoscuterul condus de Anuţa Şoldan (18 ani) a fost lovit de un alt moped.

Una dintre salvările de la Staţia de Ambulanţă din Rădăuţi trimisă la accident, cu echipajul format din asistenta Violeta Topală şi şoferul Doru Halus, urma s-o transporte pe Anuţa la Spitalul de Urgenţe din Suceava.

"Sub ameninţare verbală, motivând că spitalul din Suceava nu este bun, cei doi au solicitat echipajului să-i transporte la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, unde Anuţa a rămas internată", a anunţat Poliţia Suceava.

Amendaţi cu 200 de lei

"Asistenta a anunţat prin staţie că sunt sechestraţi şi şoferul este ameninţat cu cuţitul. Fata accidentată era conştientă şi trebuia dusă la cel mai apropiat spital pentru evaluare primară", a spus Elena Gora, medic la Ambulanţa din Rădăuţi.

Poliţia ieşeană, care a oprit salvarea între Târgu Frumos şi Leţcani, are altă versiune. "Asupra celor doi nu s-au găsit arme albe, iar şoferul a declarat că a fost ameninţat doar verbal", a spus Mădălin Ţăranu, de la Poliţia Iaşi. Sucevenii au fost amendaţi cu câte 200 de lei pentru provocare de scandal.


Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite