Alcool dispărut din depozitul Poliţiei Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 1.000 de litri de alcool au dispărut dintr-un depozit al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara. Băutura, confiscată în urmă cu doi ani de la fabricanţi ilegali de alcool, era depozitată într-o locaţie a poliţiei din apropiere de Chişoda.

„Alcoolul a fost reclamat dispărut în 29 ianuarie, chiar de către poliţiştii de la Crimă Organizată”, a declarat, ieri, Sergiu Rus, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş. Sticlelese aflau într-o încăpere sigilată, iar în acea locaţie trebuia să se mute, în urmă cu câţiva ani, sediul Crimei Organizate.

Subcomisarul Ştefan Negrilă, şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, este cercetat prealabil de Direcţia de Control Intern din Poliţia Română. Acesta susţine că este nevinovat. „Eu am urmărit toate procedurile. Am constatat că din depozit, care nu era păzit, a dispărut o cantitate de alcool. Există un dosar de furt pe care trebuie să-l soluţioneze poliţiştii Secţiei 3, pe raza căreia se află depozitul“, a declarat, ieri, şeful de la Crimă Organizată.

Alcoolul provenea dintr-o captură a poliţiştilor de la Crimă Organizată. Cele şase persoane judecate pentru că au format un grup criminal organizat şi acuzate de evaziune fiscală ar putea să scape, deoarece alcoolul era principala probă a dosarului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite