Alcool clandestin de 12 milioane €

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii DNA Timişoara au trimis în judecată un grup de persoane, coordonat de un cetăţean maghiar, care, într-o fabrică din judeţul Arad, producea ilegal alcool. Prejudiciul creat

Procurorii DNA Timişoara au trimis în judecată un grup de persoane, coordonat de un cetăţean maghiar, care, într-o fabrică din judeţul Arad, producea ilegal alcool.

Prejudiciul creat statului pentru că nu s-au plătit taxele legale este de peste 12 milioane de euro. Potrivit procurorilor anticorupţie, fabrica în care se producea alcoolul a fost autorizată în urmă cu câţiva ani, dar pentru că, în timp, nu a îndeplinit toate condiţiile necesare a fost închisă.

Cetăţeanul maghiar Bela Tamaş, împreună cu Maria Popoviciu, Florian Ţepelea, Dumitru Stelian Mihuş şi Sevastian Popică, au continuat activitatea în fabrică şi chemau angajaţii la lucru mai mult noaptea.

Timp de un an, s-au produs ilegal aproape 1.400 de tone de alcool rafinat, despre care procurorii cred că a fost vândut tot la negru, atât pe piaţa din ţară, dar şi în Ungaria. Dosarul a fost înaintat, ieri, pentru judecare, magistraţilor de la Judecătoria Arad.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite