Albine denunţate la OPC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Timiş (O.J.P.C.) primeşte reclamaţii pentru care nu are soluţii. Este şi cazul unui crescător de albine din Coşari, comuna Brestovăţ, care

Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Timiş (O.J.P.C.) primeşte reclamaţii pentru care nu are soluţii. Este şi cazul unui crescător de albine din Coşari, comuna Brestovăţ, care a fost reclamat de vecinii săi pentru că albinele sunt agitate, înţeapă şi fac mult zgomot. După cum a declarat Oana Jichici, directoarea O.J.P.C, de cele mai multe ori cazurile ieşite din comun sunt şi nefondate.

,,Nu este de competenţa noastră să verificăm albinele. Probabil Direcţia Sanitar-Veterinară se va ocupa de asta", a spus Oana Jichici. Din cauza unui roi de albine, o femeie din Timişoara a apelat, ieri, la pompierii, disperată că insectele şi-au făcut un cuib pe faţada casei şi încercau să intre, pe geam, în camere.

Timişenii merg cel mai des la Oficiului pentru Protecţia Consumatorului pentru a reclama băncile care îşi modifică dobânzile, compania Enel şi serviciile de internet.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite