Alba Iulia: O tânără a fost violată sub ameninţarea unui pistol de jucărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alba Iulia: O tânără a fost violată sub ameninţarea unui pistol de jucărie
Alba Iulia: O tânără a fost violată sub ameninţarea unui pistol de jucărie

Un bărbat din Alba Iulia a lovit şi violat o tânără de 22 de ani, care tocmai ieşise de la biserică, după ce a ameninţat-o cu un cuţit şi un pistol de jucărie, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Comunitare Alba Iulia, Marius Ardelean.

Fata a fost acostată, duminică seara, de un bărbat care, sub ameninţarea unui cuţit şi a unui pistol, a somat-o să-l însoţească. Între porţiunea dintre Obeliscul lui Horea, Cloşca şi Crişan şi Biserica memorială Mihai Viteazul, în fortificaţia medievală, tânăra a fost lovită şi forţată să întreţină relaţii sexuale. Ulterior, victima a reuşit să ajungă la Poarta a III-a a Cetăţii, unde l-a rugat pe unul dintre guarzii de acolo să anunţe poliţia.

Informaţi de cele petrecute şi în baza semnalmentelor oferite de tânără, o patrulă mixtă de ordine publică, formată dintr-un agent al Poliţiei Comunitare Alba Iulia şi unul al Poliţiei municipiului Alba Iulia, l-a prins şi reţinut pe autor. La controlul sumar efectuat asupra lui B.C., de 31 de ani, au fost găsite un pistol negru de jucărie, trei CD-uri audio şi un telefon.

După ce victima l-a recunoscut ca fiind autorul faptei, bărbatul a fost încătuşat şi transportat la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba, în vederea continuării cercetărilor.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, agent Iulia Haţegan, a precizat, pentru Agerpres, că tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat, luni, Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 3 şi 10 ani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite