Alăptat cu rom

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bebeluşul de 6 luni din Botoşani care a ajuns la spital în stare de ebrietate, după ce a fost alăptat, este mahmur de 3 zile. Medicii Spitalului de Pediatrie Botoşani încearcă să-l

Bebeluşul de 6 luni din Botoşani care a ajuns la spital în stare de ebrietate, după ce a fost alăptat, este mahmur de 3 zile. Medicii Spitalului de Pediatrie Botoşani încearcă să-l stabilzeze administrîndu-i vitamine şi glucoză.

Aflat la un pas de comă alcoolică, bebeluşul nu şi-a revenit încă din beţie şi rămîne internat la secţia de intoxicaţii din cadrul spitalului. "Alcoolemia din sânge era foarte mare. Nu îi putem lua alcoolemia, dar ne putem da seama de cantitatea ei după nivelul scăzut al glicemiei." a declarat dr. Tamara Ciofu, pediatru la Spitalul de Copii din Botoşani.

Mama bebeluşului (foto), care l-a alăptat după ce a băut jumătate de litru de rom, este în acest moment cercetată de poliţişti pentru punerea în pericol a vieţii copilului său. Femeia de 29 de ani riscă să decadă din drepturile părinteşti. Ea susţine că bebeluşul a ajuns la un pas de comă datorită unui pate de porc pe care aceasta l-a mâncat înainte de a alăpta.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite