Agresorul tânărului găsit pe stradă cu un cuţit în cap, identificat de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul tânărului găsit pe stradă cu un cuţit în cap, identificat de poliţişti
Agresorul tânărului găsit pe stradă cu un cuţit în cap, identificat de poliţişti

Agresorul tânărului, găsit pe stradă cu un cuţit înfipt în cap, a fost identificat de poliţişti ca fiind un revicidivist, eliberat recent din penitenciar, şi este căutat de poliţişti.

Potrivit Poliţiei Capitalei, anchetatorii au stabilit că agresiunea a avut loc, marţi, în jurul orei 12.00, după ce Constantin R., în vârstă de 23 de ani, s-a dus la cumpărături însoţit de nepoata sa. Ei au fost la un chişoc situat la parterul unui bloc de pe strada Matei Voievod, după care s-au întâlnit cu trei cunoscuţi cu care au stat de vorbă. La scurt timp, la ei a venit un tânăr care a agresat-o verbal pe fată, după care i-a smuls din mână o cutie cu suc şi a lovit-o peste faţă. Unchiul ei a sărit în apărarea sa, iar tânărul a scos un cuţit pe care i l-a înfipt în cap lui Constantin R.

Constantin R. a fost observat, în jurul orei 13.25, în timp ce mergea pe strada Măgura Vulturului, din sectorul 2 al Capitalei, de un bărbat care trecea cu maşina pe lângă el. Acesta l-a urcat în maşină şi l-a transportat la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

În urma verificărilor făcute de anchetatori, agresorul a fost identificat şi este căutat de poliţişti, el fiind dispărut de la domiciliu. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, este recidivist, fiind eliberat din penitenciar la 5 iunie 2009.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite