Şase milioane de euro, artera principală din Agnita

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria şi Consiliul Local Agnita au semnat, ieri, contractul de finanţare nerambursabilă pentru unul dintre cele mai mari proiecte ale judeţului Sibiu.

Străzile din Agnita vor fi reabilitate cu şase milioane de euro, bani proveniţi de la Uniunea Europeană. Bugetul, de aproximativ 25,5 milioane de lei, va fi folosit pentru repararea străzilor Mihai Viteazul, de la intrarea în oraş, 1 Decembrie, Republicii şi Avram Iancu, până la ieşirea din oraş, precum şi pentru refacerea reţelelor de apă-canal.

„Conform proiectului, se va reface întreaga structură a arterei principale, astfel încât aceasta să poată suporta un trafic mai intens şi vehicule mai grele. De la un capăt la celălalt al oraşului vor fi amenajate trotuare moderne, prevăzute cu rampe de acces pentru persoanele cu dizabilităţi”, a spus primarul Radu Curcean.

Proiectul presupune ca pe ambele părţi ale drumului, în apropierea trotuarelor, să fie realizate piste pentru biciclişti, care vor fi marcate şi semnalizate corespunzător. Termenul de finalizare a proiectului este de 25 de luni.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite