Aglomeraţie la sălile de aerobic şi de fitness

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sălile de aerobic au fost luate cu asalt de arădenii care vor să scape de kilogramele în plus acumulate în perioada sărbătorilor.

Fie că e vorba de sălile din cartiere sau cele din centru, toate se confruntă cu un val de clienţi. Este vorba de persoane care de sărbători au pus câteva kilograme în plus, iar acum vor să le dea jos. Cele mai căutate sunt sălile de aerobic şi fitness, dar şi cele de tae-bo şi de culturism. Instructorii de aici spun că persoanele care vor să slăbească trebuie să combine mişcarea cu dieta. Secretul este ca dieta să nu fie foarte severă.

Dietă normală

„Trebuie să adopte o dietă pentru o viaţă normală, pentru că nu putem ţine un regim strict toată viaţa şi să ne privăm organismul de elementele de care are nevoie. Corpul trebuie obişnuit să fie alimentat normal, de mai multe ori pe zi. În general, s-a dovedit că dietele drastice nu au avut efectul scontat”, a declarat Aurelia Gabor, antrenor de aerobic la Clubul Sportiv Municipal Arad. Specialiştii spun că ideal este efectuarea unui consult general, înainte de a începe practicarea unui sport. Mai apoi, pentru ca organismul să reacţioneze şi să înceapă să lucreze, la sală trebuie mers constant. „Pentru a avea rezultate, trebuie efectuate minimum trei antrenamente pe săptămână a câte 45-55 de minute, asociate cu sauna care ajută organismul să elimine toxinele, dar şi cu masajul. Este important de ştiut că rezultatele încep să se vadă de abia după cel puţin şase săptămâni, deci e nevoie de răbdare şi consecvenţă”, a mai precizat Aurelia Gabor. „Am avut cliente care au renunţat după câteva săptămâni, pentru că nu au văzut imediat rezultate. Altele, după ce au ajuns la greutatea la care doreau, s-au lăsat. Bineînţeles că după câteva luni s-au întors la sală, cu aceeaşi problemă”, a declarat Geta Manea, antrenor de fitness.

Metodă
Înainte de antrenament trebuie făcută încălzire

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite