„Aghiotantul” primarului de Bacău, găsit mort

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Chiriloi, (de 29 de ani), omul de încredere al primarului de Bacău, Romeo Stavarache, din timpul campaniilor electorale, a fost găsit mort ieri la prânz, în apartamentul său de pe strada

Ioan Chiriloi, (de 29 de ani), omul de încredere al primarului de Bacău, Romeo Stavarache, din timpul campaniilor electorale, a fost găsit mort ieri la prânz, în apartamentul său de pe strada Bucegi.

Bărbatul  zăcea în baie, într-o baltă de sânge. El a fost găsit de fosta soţie şi de un prieten de familie. Pentru că ştiau sigur că Ioan este în casă, dar văzând că nu răspunde la telefonul mobil, cei doi au spart uşa apartamentului.

Priveliştea a fost şocantă. Peste tot erau dâre de sânge, iar braţul drept al bărbatului era secţionat. Anchetatorii iau în calcul atât varianta unui accident, cât şi a unei sinucideri.

Accident sau sinucidere?

”Din primele cercetări rezultă indicii care conduc la ipoteza unui accident casnic. Braţul victimei a fost secţionat în partea superioară de un ciob de sticlă. În apartamentul său a fost descoperit un geam spart la o uşă de interior”, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al poliţiei judeţene.

Necropsia cadavrului, singura în măsură să stabilească dacă Ioan Chiriloi şi-a pus capăt zilelor sau a fost victima unui accident, nu a fost încă efectuată.

Ioan Chiriloi a fost consilier al primarului Romeo Stavarache în perioada 2004-2006, după care a condus Serviciul de Achiziţii Publice din cadrul Primăriei Bacău.

De câteva luni, Chiriloi, care era divorţat şi avea un copil, era consilier de campanie la PNL Bacău, organizaţie condusă de Romeo Stavarache. Surse neoficiale susţin că Ioan Chiriloi ar fi avut datorii mari la instituţii financiare şi la cunoscuţi. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite