Afaceristul din Cluj a "uitat" că a omorât o familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afaceristul din Cluj a "uitat" că a omorât o familie
Afaceristul din Cluj a "uitat" că a omorât o familie

Gabriel Hilote, bărbatul care, aflat la volanul unui Porsche Cayenne, a provocat un accident în urma căruia două persoane au murit, iar a treia se zbate între viaţă şi moarte, le-a declarat judecătorilor că nu a fugit de la locul faptei. Totodată, el a invocat faptul că are pierderi de memorie.

„Nu îşi mai aduce nimic din ceea ce s-a întâmplat. S-a lovit la cap şi are pierderi de memorie”, a precizat avocatul lui Hilote, Victor Rusa. Acesta este şi unul dintre motivele invocate în plângerea depusă împotriva măsurii arestării preventive pe o perioadă de 29 de zile, decisă marţi după-amiază de judecătorii clujeni.

„Mi-a ars sufletul”. Maria Dragoste este răvăşită după ce ucigaşul cu Porsche i-a distrus familia

Avocatul lui Hilote a mai menţionat că opinia publică a fost indusă în eroare cu privire la părăsirea locului accidentului. „Nu este nimic adevărat. Clientul meu nu a fugit. A venit un prieten şi l-a dus la spital, pentru că era rănit”, a spus Rusa.

Citeşte aici totul despre accidentul provocat de omul de afaceri clujean

Citeşte şi

Gabriel Hilote va fi prezentat din nou judecătorilor clujeni, după ce avocaţii săi au contestat decizia ca el să fie arestat preventi, sub acuzaţiile de ucidere din culpă, vătămare corporală gravă, conducerea sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite