„Aeroportul Braşov“, vedeta Cursei Trăsniţilor de pe pârtia Bradul (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

15 echipe trăsnite „s-au duelat" în această seară pe pârtia Bradul din Poiana Braşov. Cea mai trâsnită sanie înscrisă în concursul caritabil „Cursa Trăsniţilor", organizat în fiecare an de Club Rotary Citadel, a fost „Aeroportul Braşov".

Cel mai trăsnit concurs caritabil organizat în România a fost deschis, sâmbătă seara, la ora 19.00, cu un impresionant show de lasere.

image

VEZI AICI TOATE SĂNIILE TRĂSNITE

Mai apoi, startul la distracţie l-au dat monitorii de schi din Poiana Braşov, care au coborât pârtia Bradul pe snowboard-uri şi pe schiuri, ţin\nd făcli în mână.

image

Ca în fiecare an, şi la cea de-a patra ediţie de iarnă a „Cursei trăsniţilor", participanţii au fost marii amatori de distracţie, dar şi cei motivaţi de scopul caritabil al evenimentului.

Primii care au coborât pârtia au fost cei de la Clubul Rotary Citadel, organizatorii evenimentului. Apoi au urmat cei de la „Aubert“, care au coborât pârtia cu o masă de nuntă, frumos decorată.

Senzaţie a făcut şi echipa „Hanibal şi Mercenarul“, care s-a clasat pe locul II. Ei au coborât pârtia Bradul cu o celulă în care era închis Hanibal, atent vegheat de mercenar pe tot parcursul cursei. „Colegii mei au venit cu ideea. Am zis să facem şi noi ceva în weekend şi să ne destindem. Parodiem Poliţia şi exemplificăm «Deţinuto-mobilul» care va exista în curând dacă se mai scumpeşte mult carburantul“, a spus Gabi Morariu.

image

Mai apoi, în cursă au urmat cei de la „Silver Bullet Reloaded“, „Red Baron“, „Blue Flame“, „Sania cu amortizoare“ „Targa Centrul Medical Unirea“şi „Bunica Milka“. Apreciaţi au fost şi cei din echipa „Bombil“, care au construit o sanie din tâmplărie PVC. Trăsnita sanie a fost plină cu jucării, care mai de care mai colorate şi a fost „mânată“ de patru tineri braşoveni.

„Aeroportul Braşov“, cea mai trăsnită echipă

Concursul a fost câştigat de „Aeroportul Braşov". Cea mai trăsnită sanie a fost realizată de fraţii Deneş Samuel şi Levente din Braşov. Aceştia au câştigat ultimele două ediţii ale cursei organizate de Rotary Citadel cu trăsnitele „Autostrada Comarnic-Braşov" şi „Prima Casă".

image

Aeroportul pe care bărbaţii l-au realizat înaintea autorităţilor a fost dotat cu o sală de aşteptare, cu uşi pe care intră şi ies călătorii, cu un stâlp de iluminat, cu o bandă pentru bagaje, dar şi cu steagul României şi al Uniunii Europene. Cea mai spectaculoasă parte a aeroportului a fost Duty Free-ul, de unde orice turist putea cumpără diverse alimente, specifice României.

„Doar o săptămână ne-a luat să facem acest aeroport. Verificând bagajele am găsit un turist care transporta droguri. Pentru toţi clienţii avem o zonă în care pot cumpăra slănină şi cârnaţi afumaţi, ceapă roşie, usturoi, frunze verzi, asemenea simbolului României, cerut de doamna Udrea şi o mitralieră dublu fiartă cu ţuică de 70 de grade. În spatele nostru s-a rostogolit o cârmă portocalie, care nu ne-a lăsat să ne desfăşurăm", a declarat Samuel Deneş, cel care a condus trăsnita sanie. „Aeroportul Braşov“ a avut şi un agent de pază de nădejde, câinele Lexy. Micuţul canin s-a ajutat de cătuşe, pistol şi staţie pentru a prinde infractorii din aeroport.

Şi „Ultima casă" a atras privirile tuturor. Coşciugul intitulat astfel a avut o goarnă care scotea un sunet macabru şi a fost construită de cinci tineri braşoveni. „Noi suntem tineri şi după cum merg lucrurile în ţara noastră observăm că nu mai putem aplica nici măcar pentru programul «Prima casă». Am ales coşciugul pentru că, de bine de rău, măcar la această «Ultimă casă» vom avea acces", a declarat Cătălin Grosu, unul dintre tinerii constructori.

image

Şi câţiva angajaţi de la Paradisul Acvatic au intrat în cursă cu o piscină gonflabilă, iar cei de la Kronospan cu un „Sharky“ albastru.

Pe locul III s-au clasat cei din echipa „Vin pentru tine“. „Suntem trei persoane şi am construit această sanie în două zile. Avem butoaie cu vin şi împărţim tuturor de băut, ca să nu îngheţe careva“, a spus băimăreanul Mitică Dancoş, venit la doi prieteni din Braşov.

image

Premile puse în joc la „Cursa trăsniţilor" au fost substanţiale, valoarea lor totală fiind de 20.000 de lei. Premiile pentru cele mai trăsnite echipe au constat într-un weekend în Constanţa pentru patru persoane (locul III), un weekend în Sibiu tot pentru patru persoane (locul II) şi o excursie de patru zile în Praga pentru patru persoane (locul I).

Banii donaţi în această seară vor fi folosiţi pentru ca o clasă de elevi din Braşov să poată pleca, la vară, într-o tabără tematică în Germania.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite