Adrian Minune: „La fiecare petrecere rup un chitanţier“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manelistul Adrian Minune a vorbit, marţi, despre verificările inspectorilor Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), care au depistat tranzacţii bancare suspecte şi diferenţe inexplicabile de dobândire a averii.

Minune a precizat că este mulţumit că este mediatizat şi că nu ştia că trebuie să-şi declare chiar toată averea. „Mie îmi prinde bine mediatizarea asta şi le mulţumesc pentru asta. Nu am ştiu că trebuie să-ţi declari toate veniturile, toate averile. La fiecare petrecere eu rup un chitanţier pe banii pe care îi primesc. Dacă bunica vrea să facă un cadou mirelui şi vine la Adrian, Adrian Copilul Minune taie chitanţă şi face contract, iar la trei luni îmi plătesc datoriile la stat", a spus manelistul.

Adrian Minune a adăugat că respectă legile şi că altele ar trebui să fie problemele conducerii ţării, nu averea lui. „Eu sunt afară de artistul Adrian Copilul Minune, omul Adrian Simionescu, care respectă legile. Pământul se scufundă şi noi îl întrebăm pe Adrian Copilul Minune de ce munceşte de la 13 ani şi are atâta avere. Orice vorbă despre Adi Minune e de bine. Eu, Gigi Becali, Hagi, Nadia Comăneci, ăştia", a încheiat cântăreţul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite