Adrian Vasilescu: „Există interese şi presiuni pentru slăbirea leului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Vasilescu: „Există interese şi presiuni pentru slăbirea leului”
Adrian Vasilescu: „Există interese şi presiuni pentru slăbirea leului”

S-a discutat şi încă se discută asupra faptului că Banca Naţională a României este cea care dă tonul stabilităţii economice în ţara noastră. În ultimii 20 de ani, nu au fost puţine momentele în care intervenţia BNR ne-a salvat din situaţii extrem de complicate. Acum, în vreme de criză, misiunea acestei instituţii este şi mai importantă.

Unul dintre colaboratorii cei mai apropiaţi ai guvernatorului Mugur Isărescu şi „interfaţa” în relaţia lui cu presa este Adrian Vasilescu. El este următorul invitat „La masa Adevărului” şi le va vorbi cititorilor noştri despre criza economică pe care o traversăm şi despre ameninţările la care este supusă moneda naţională.

„Există interese şi presiuni pentru slăbirea leului”, spune Adrian Vasilescu. El a identificat şi principalul pericol pentru economia românească, lansând totodată un avertisement către cei care îşi imaginează că lucrurile vor reveni în „matca” anilor 2006, 2007 şi 2008: „Nu va mai fi ce a fost!”.

Prin urmare, vineri, 31 iulie, vă invităm să parcurgeţi un dialog incitant despre situaţia economică a României şi despre persepctiva imediată. Până atunci, nu uitaţi să vă postaţi opiniile la rubrica noastră de comentarii!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite