Adomniţei a spus basme în prima zi de şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La deschiderea anului şcolar de ieri, Ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei, a povestit elevilor din Şcoala Erbiceni (Iaşi) despre împăraţii din poveştile copilăriei. "Demult,

La deschiderea anului şcolar de ieri, Ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei, a povestit elevilor din Şcoala Erbiceni (Iaşi) despre împăraţii din poveştile copilăriei. "Demult, când oamenii nu aveau copii atât de deştepţi care să vină la şcoală ca să înveţe să citească şi să scrie, aşa cum faceţi voi începând de astăzi, a fost un împărat bun şi blând pe care îl chema Amiază Împărat…", a început să le povestească copiilor de clasa I din Erbiceni ministrul Educaţiei.

Chiar dacă nu a avut timp să-şi termine povestea, Adomniţei a lăsat cadou pe catedră două cărţi de poveşti nemuritoare. Pe lângă legendele cu împăraţi, ministrul a întrebat în fiecare din cele şase şcoli vizitate câţi copii îşi doresc să ocupe fotoliul de primar. "Dacă vreţi să deveniţi lideri ai comunităţilor locale, trebuie să învăţaţi foarte bine, să ascultaţi de doamna educatoare şi de părinţi", i-a sfătuit Cristian Adomniţei pe elevi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite