Adomniţei a făcut nunta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Adomniţei s-a cununat ieri religios la Mănăstirea Suceviţa cu avocata Sanda Vişinari, apoi mirii au petrecut până dimineaţa cu 350 de invitaţi, la un hotel de patru stele. Cununia

Cristian Adomniţei s-a cununat ieri religios la Mănăstirea Suceviţa cu avocata Sanda Vişinari, apoi mirii au petrecut până dimineaţa cu 350 de invitaţi, la un hotel de patru stele. Cununia religioasă a durat o oră şi jumătate şi s-a desfăşurat sub pază strictă.

În timpul ceremoniei, un trimis al Patriarhiei le-a citit însurăţeilor un mesaj din partea Preafericitului Daniel şi le-a dăruit o icoană. Mirii au părăsit biserica pe un drum flancat cu torţe şi au fost întâmpinaţi de un alai medieval.

Însurăţeii şi cei aproape 350 de invitaţi au petrecut apoi la un hotel de patru stele din zonă. La petrecere au luat parte Bogdan Olteanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, miniştrii Cristian David şi Varujan Vosganian, dar şi democrat-liberalul Cristian Boureanu.

Cu toţii au luat parte la un festin cu cinci feluri de mâncare. „Printre preparate se află păstrăvul afumat, piftie de cocoş, dar şi sarmale în oală de lut”, a dezvăluit un angajat al hotelului.

Atmosfera a fost asigurată de cântecele Sofiei Vicoveanca şi ale Loredanei Groza. Şi petrecerea a fost vegheată de o firmă de pază şi protecţie, iar ziariştii au fost ţinuţi la o distanţă respectabilă.

Cristian Adomniţei şi Sabina Vişinari sunt împreună de trei ani şi s-au căsătorit civil în urmă cu două săptămâni, la Iaşi. Adomniţei, la acea vreme ministru, a trebuit să dea explicaţii pentru că a folosit un elicopter al MIRA pentru a ajunge mai rapid la nuntă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite