Administraţia Penitenciarelor: Năstase nu are acces la internet, postează pe blog prin intermediul familiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Năstase
Adrian Năstase

Deţinuţii au dreptul să transmită date, informaţii şi înscrisuri către aparţinători sau alte persoane din afara închisorii, anunţă Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), după ce Adrian Năstase a făcut senzaţie cu ultimele sale postări pe blog.

"Persoanele private de libertate, în condiţiile legii, pot transmite date, informaţii şi înscrisuri către aparţinători sau alte persoane aflate în afara locurilor de deţinere ca urmare a asigurării drepturilor legale la petiţionare, corespondenţă, informare şi efectuare de convorbiri telefonice", se arată într-un comunicat ANP.

ANP spune că materialele deţinutului Adrian Năstase nu are acces la internet, iar materiale sale sunt publicate prin intermediul familiei, aşa cum de altfel a precizat însuşi fostul premier, într-una din postările de pe blog.

ANP mai precizează, în acelaşi context, că dreptul la corespondenţă al persoanelor aflate în executarea pedepselor privative de libertate este garantat, iar corespondenţa are caracter confidenţial şi nu poate fi deschisă sau reţinută decât în limitele şi în condiţiile prevăzute de lege.

Ultimul comentariu al lui Năstase care a fost citit de o mulţime de oameni este cel în care descrie condiţiile nu tocmai plăcute din puşcărie.

„Erata“ lui Adrian Năstase

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite