Un Mare Maestru, „La masa Adevărului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un Mare Maestru, „La masa Adevărului”
Un Mare Maestru, „La masa Adevărului”

Eugen Ovidiu Chirovici este un cunoscut economist, scriitor şi jurnalist, care în prezent deţine funcţia de consilier al Consiliului de Administraţie al Băncii Naţionale a României.

Timp de aproximativ patru ani (2003-2007), Eugen Ovidiu Chirovici a îndeplinit funcţia de preşedinte cu rang de secretar de stat al Agenţiei Naţionale pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii din cadrul Guvernului României.

De asemenea, următorul invitat „La masa Adevărului” este Marele Maestru al Marii Loji Naţionale din România, începând cu anul 2003.

Eugen Ovidiu Chirovici a fost de acord să discutăm cât se poate de relaxat şi deschis despre Masoneria Română a cărei activitate este puţin cunoscută de publicul larg, însă în jurul căreia au fost ţesute fel şi fel de mituri.

Din cadrul dialogului „La masa Adevărului” nu au lipsit referirile la situaţia actuală a ţării noastre, atât din punct de vedere social, cât şi economic.

Prin urmare, vineri, 30 octombrie, nu rataţi o discuţie incitantă despre ceea ce ar trebui să constituie teme de reflecţie pe agenda personalităţilor din România.

Până atunci vă invităm, ca de obicei, să vă postaţi opiniile asupra tematicii abordate, la rubrica de comentarii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite