Campania „Adevărului de Seară“, un real succes

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campania „Adevărului de Seară“, un real succes
Campania „Adevărului de Seară“, un real succes

Peste 100 de persoane au participat la acţiunea de ecologizare a Defileului Jiului

Mii de PET-uri şi sute de kilograme de deşeuri au fost adunate de pe malul Jiului. Impresionaţi de iniţiativa „Adevărului de Seară“, turiştii s-au alăturat şi ei echipelor care adunau deşeuri :,,Foarte bine faceţi ! Noi stăm aici de două zile şi n-am aruncat nimic. Nu ştiu cine a putut arunca atâta gunoi aici“ , a declarat Ion Miuţ, turist. Copiii de la şcoala din Bumbeşti Jiu şi  de la alte şcoli din Târgu-Jiu au ales şi ei să-şi petreacă o zi din vacanţă făcând un lucru util pentru viitor. ,,Vreau ca mediul să fie curat atunci când o să cresc. Mie îmi place muntele şi cred că doar oamenii răi aruncă gunoie în locuri atât de frumoase“, a declarat Raluca Mărtoiu, 12 ani. ,,Eu am venit aici ca să fiu sigură că totul e curat. M-am distrat foarte bine şi am făcut ceva bun“, a spus Valentina Târsu, 10 ani.

Mai-marii oraşului, la strâns de deşeuri

Conducerea Parcului Defileul Jiului, a SC Polaris, alături de Poliţia Comunitară Târgu-Jiu au luat mănuşile şi sacii şi au adunat gunoaie alături de reporterii „Adevărului de Seară“ Târgu-Jiu. ,,Cred că ar trebui să lucrăm mult la schimbarea mentalităţilor. Este foarte bine că şi presa are astfel de iniţiative“, a declarat prefectul de Gorj, Ion Florescu. ,,Acum se împlinesc 5 ani de la limpezirea râului Jiu şi mă bucur să văd că sărbătorim astfel. Eu şi familia susţinem orice astfel de iniţiativă“, a declarat Gheorghe Fometescu, directorul Agenţiei de Protecţie a Mediului Gorj. Şi directorul Poliţiei Comunitare a făcut un apel la populaţie.„Cred că oamenii şi autorităţile ar trebui să ia mai mult în seamă astfel de exemple. E important să arătăm lumii că ne pasă de locurile frumoase din judeţ şi mă bucur că vă putem sprijini“, a declarat Ion Tudor, directorul Poliţiei Comunitare Gorj.
Miile de PET-uri adunate se transformă într-un munte clădit pentru a arăta semenilor care este viitorul Parcului Defileul Jiului. Acţiunea „Adevărului de Seară“ Târgu Jiu dă un exemplu tuturor celor care din diverse motive uită să cureţe locurile în care merg să se simtă bine.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite