“Adevărul 500 miliardari” sparge tiparele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De marţi, 14 octombrie, puteţi afla În premieră care este stilul de viaţă şi ce proprietăţi deţin în străinătate cei mai bogaţi 500 de români. Prima ediţie a catalogului “Adevărul 500 miliardari” poate fi găsită la chioşcurile de ziare în mai puţin de două săptămâni.

Mai sunt doar 12 zile până la lansarea pe piaţa românească a celui mai complex produs din presa scrisă autohtonă, “Adevărul 500 miliardari”.

Din această publicaţie high-quality, editată într-o formă grafică deosebită, puteţi afla care sunt cei mai bogaţi 500  de oameni din România, ce proprietăţi  deţin, care este stilul lor de viaţă, precum şi valoarea averilor, evaluate în colaborare cu firme de specialitate.

Tot din “Adevărul 500 miliardari” puteţi afla cât plătesc impozit pe averile lor de miliarde! În acelaşi timp, “Adevărul 500 miliardari” este singurul clasament românesc care, începând din acest an, are exclusivitate pe topurile "Forbes".

În prima ediţie, din 14 octombrie, vă prezentăm trei dintre cele mai apreciate produse "Forbes": “Cei mai bogaţi oameni din lume”, “Cei mai bogaţi est-europeni” şi “Cele mai scumpe insule private”.

Surprize pe linie

“Adevărul 500 miliardari” este un produs high-quality, editat într-o formă grafică deosebită, care cuprinde circa 500 de pagini.

În premieră, amănunte despre proprietăţile din ţară şi din străinătate ale celor 500 de miliardari.

Detalii inedite despre viaţa personală.

Clasamentul cuprinde în premieră poveştile românilor care au plecat în străinătate la muncă şi au ajuns printre miliardarii
României.

Impozitele pe care le plătesc miliardarii pe averi.

Gratuit pentru toţi abonaţii „Adevărul“ şi „Dilema Veche“.

Ofertă specială în data de 23 octombrie.

Preţ de numai 7,9 lei.

Gratuit pentru abonaţi

“Adevărul 500 miliardari” va fi distribuit gratuit tuturor abonaţilor “Adevărul” şi Dilema Veche”, în zilele de luni, 20 octombrie, respectiv joi, 23 octombrie. Tot în data de 23 octombrie, “Adevărul 500 miliardari” va putea fi cumpărat împreună cu “Dilema Veche”  la un preţ de numai 9,9 lei. Preţul standard al catalogului “Adevărul 500 miliardari” este de 7,9 lei.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite