Târgu-Jiu: Adevarul la minut-Grupaj informativ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Bănică are concert la Târgu-Jiu, tarifele la Evidenţa Populaţiei au scăzut iar casa unui bărbat din Vladimir a luat foc de la un trasnet. Acestea sunt principalele evenimente ale zilei. 

Mâine, ora 19.00
Concert Ştefan Bănică Junior

Ştefan Bănică Jr. va susţine un concert pe Insuliţa de pe Jiu, mâine seară cu începere de la ora 19.00 . Concertul este organizat de Radio Omega din Târgu-Jiu cu prilejul aniversării a 13 ani de la înfiinţare. Intrarea are loc pe bază de invitaţie care poate fi procurată sunând la radioul amintit.

Aseară, ora 21.00
A încercat să se omoare

O femeie în vâsrtă de 40 de nai din Târgu-Jiu a încercat să se sinucidă luând mai multe pastile. Femeia a ajuns în stare gravăla spital după ce a luat toate pastilele pe care le avea în casă. Elena Malancă mai încercase să se omoare cu câteva seri înainte. Starea ei ste ameliorată afându-se internată la Secţia Psihiatrie din cadrul spitalului. M.B

Azi, ora 9.00
Tarife mai mici

Direcţia de Evidenţă a Populaţiei Gorj a anunmţat astăzi că a scăzut tariful pentru realizarea unei cărţi de identitate. Eliberarea unei cărţi de identitate costă de acum patru lei, cu trei lei mai puţin decât până acum. Înregistrarea cererilor persoanelor pentru furnizarea unor date din Registrul Naţional de Evidenţă a Persoanelor va costa patru lei. Aceste tarife se practică în urma adoptării unei ordonanţe de urgenţe privind taxele nefiscale.


Aseară, ora 17.00
Incendiu pornit de la un trăsnet


Agoniseala de o viaţă a lui Constantin L din Vladimir a fost distrusă de flăcări ieri după amiază, focul pornind de la un trăsnet. Potrivit pompierilor focul a fost violet şi a fost nevoie de 3 ore pentru a-l stinge, A ars acoperişul în proporţie de 70 de procente, un depozit de furaje, adapost de animale şi un pătul. Valoarea pagubelor  se ridică la 35.000 iar cea a bunurilor salvate la  9.000.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite