Adevărul Holding s-a dat cu ATV-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Cupa Presei la ATV, Mihai Lăpugean, "Adevărul", s-a clasat pe locul trei Bună dispoziţie, adrenalină, mititei şi pulpe la grătar, dar şi câteva mici incidente au caracterizat prima

La Cupa Presei la ATV, Mihai Lăpugean, "Adevărul", s-a clasat pe locul trei

Bună dispoziţie, adrenalină, mititei şi pulpe la grătar, dar şi câteva mici incidente au caracterizat prima ediţie a Cupei Presei la ATV de duminica trecută.

Nu mai puţin de 64 de jurnalişti au schimbat pixul pe un ATV, duminica trecută, la prima ediţie a Cupei Presei la ATV, de la Ciolpani.Şase dintre aceştia au concurat pentru trustul Adevărul Holding.

Cum mulţi dintre participanţi s-au urcat pentru prima dată pe un astfel de vehicul au existat şi câteva mici incidente.

Una dintre concurente a căzut de pe ATV în timpul sesiunilor de antrenamente, iar reprezentantul "Foreign Policy", Marius Vulpe, a păţit acelaşi lucru în timpul cursei de calificare, ratând astfel o a treia victorie care l-ar fi adus în faţa probei următoare.

"Răniţii" din concurs s-au ridicat însă cu zâmbetul pe buze şi s-au urcat din nou pe ATV. S-a trecut fără prea mulţi nervi şi peste organizarea haotică.

Măruţă a venit să câştige

Nu toţi concurenţii au reuşit să se antreneze înainte de competiţie, iar mulţi dintre aceştia au rămas dezamăgiţi că singura probă de eliminare a fost o cursă printre jaloane. Însă, organizatorii au promis că la următoarele ediţii speră să acorde premiu de participare un ATV, însă nu s-au gândit ce-i vor acorda câştigătorului.

Timp de peste opt ore, cei prezenţi la eveniment s-au întrecut în aplauze şi fluierături, iar concurenţii cu ceva experienţă în domeniu au încercat să iasă în evidenţă.

ProTV l-a trimis pe Cătălin Măruţă să participe în numele trustului MediaPro, însă vedeta tv nu a reuşit să ajungă în finală, deşi are un ATV acasă şi venise hotărât să câştige. Adrian Daminescu a venit să-şi susţină fiul, Cezar, care nu a reuşit nici el să plece de la concursul organizat de ATVROM cu un premiu.

Profesioniştii au învins

Susţinătorii concurenţilor şi cei care au venit doar să vadă cursa "pe viaţă şi pe moarte", dată pentru câştigarea unui ATV, s-au putut urca într-un motodeltaplan şi au zburat cu avionul uşor pentru a fotografia sau filma circuitul pe parcursul desfăşurării competiţiei.

Însă, din cauza vântului neprielnic după ora 13.00, motodeltaplanul nu a mai ajuns deasupra circuitului de la Ciolpani. Mititeii, pulpele la grătar, berea şi sucurile le-au potolit foamea celor prezenţi la Cupă.

După o zi de plimbat cu ATV-urile s-au anunţat şi câştigătorii competiţiei care i-a avut pe primele locuri pe doi profesionişti, care s-au ales cu un ATV şi, respectiv, locul al doilea, un scuter.

Deşi premiul cel mare a rămas în familia ATVROM, Mihai Lăpugean de la "Adevărul de Duminică" s-a ales cu o trotinetă pentru performanţa de a ajunge pe locul al treilea.

Premiul a fost donat unui copil. Toţi concurenţii, printre care şi subsemnata, au plecat acasă cu o diplomă, o cupă de participare sau mai bine spus "de consolare" şi cu adrenalina încă în sânge.

Însă şi cu un mare semn de întrebare: la ediţia viitoare, tot profesioniştii vor câştiga?

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite