Presa online, interesată de conflictul dintre Adevărul Holding şi Rodipet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul dintre Adevărul Holding şi Rodipet a atras atenţia mai multor publicaţii online.

Mai citiţi şi:

Clanul de la Rodipet terorizează cititorii

Site-ul paginademedia.ro explică atât originile conflictului dintre Holding şi distribuitorul de presă cât şi faptul că grupul deţinut de Dinu Patriciu a a achiziţionat 75% din pachetul de acţiuni al tipografiei West Tipo International, din Timişoara, de la Zoltan Kovacs, proprietarul grupului Agenda. De asemenea, site-ul redă şi două comunicate emise de Adevărul Holding.

Money.ro, Hotnews.ro şi Mediafax.ro au preluat la rândul lor materialul editat miercuri de ziarul "Adevărul" precum şi cele două comunicate emise de companie în care sunt anunţate  încetarea relatiilor comerciale cu Rodipet şi preluarea pachetului majoritar al celei mai mari tipografii din vestul tarii, West Tipo International din Timisoara.

Adevărul Holding a decis stoparea oricăror relaţii comerciale cu Rodipet, firmă de distribuţie care-i datorează peste 1,2 milioane de euro. Trustul de presă a hotărât să ceară instanţei de judecată declanşarea procedurii de faliment a Rodipet.Adevărul Holding va face toate eforturile posibile pentru ca publicaţiile sale - „Adevărul”, „Click!” etc. -, precum şi cele două colecţii de cărţi să ajungă la cititori şi în aceste condiţii.

"Suport tehnic ptr abonati Roidipet" - Click AICI !

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite