„Adevărul de Seară“ apare de astăzi în Galaţi şi în Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Adevărul de Seară“ apare  de astăzi în Galaţi şi în Brăila
„Adevărul de Seară“ apare de astăzi în Galaţi şi în Brăila

Cotidianul gratuit editat de Adevărul Holding a ajuns astfel la 30 de ediţii locale. Cea de Galaţi va fi tipărită într-un tiraj zilnic de 12.000 de exemplare, iar cea de Brăila, în 8.000.Noul birou regional cu sediul la Galaţi este al optulea din cele deschise de Adevărul Holding şi va coordona redacţiile din partea de est a ţării.

Ediţiile vor fi conduse de Costel Crângan, redactor-şef al biroului regional din Galaţi, secondat de redactorii şefi adjuncţi Marius Mototolea şi Nicoleta Butnaru.

Aceştia şi ceilalţi jurnalişti din echipă se vor asigura că locuitorii celor mai importante oraşe din zonă vor primi zilnic informaţii de interes prin intermediul cotidianului gratuit editat de Adevărul Holding.

Cel mai mare tiraj din presa locală

Tirajul de început în Galaţi şi Brăila, care au împreună o populaţie de peste o jumătate de milion de persoane, este cel mai mare din presa locală: 12.000 de exemplare pe zi, respectiv 8.000.

Odată cu lansarea celor două noi ediţii, „Adevărul de Seară” ajunge la 530.000 de exemplare pe zi, fiind de departe pe primul loc în topul naţional al tirajelor.

Urmează Buzău şi Focşani

Redactorul-şef Sabin Orcan spune că următoarele oraşe în care va apărea cotidianul gratuit sunt Buzău şi Focşani, care vor fi arondate tot biroului regional de la Galaţi.

„Am putea răsufla uşuraţi odată cu deschiderea ultimei mari redacţii care se va ocupa de zona de est. Dar mai avem multe de făcut, pentru că ne vom ţine de cuvânt şi, până la sfârşitul anului, vom acoperi toată harta ţării“, a declarat Sabin Orcan.

 „Adevărul de seară“, primul cotidian gratuit de după-amiază din România, a fost lansat pe data de 17 octombrie 2008, când au ieşit pe piaţă primele şapte ediţii locale. Ziarul, care apare 7 zile din 7, are 16 pagini şi conţine ştiri de ultimă oră, reportaje, sport, informaţii despre vedete. În prezent, ziarul are 30 de ediţii distribuite în 31 de oraşe mari, precum şi în alte localităţi mai mici. Cel mai mare tiraj îl are cea de Bucureşti, cu peste 160.000 de exemplare tipărite zilnic.

Coadă pentru ADS în Oradea

image

Zeci de oameni se îngrămădesc în fiecare după-amiază în faţa cutiilor portocalii din Oradea ca să prindă un exemplar din „Adevărul de Seară“. Zilele trecute, pe Youtube a fost postat un filmuleţ în care pot fi văzuţi orădeni stând la coadă pentru a lua ziarul gratuit. Dacă iniţial tirajul în acest oraş a fost de 13.000 de exemplare pe zi, de la 1 august s-a mărit la 15.000. Ediţia de Oradea, lansată pe 17 octombrie 2008, a devenit deja cea mai citită publicaţie din localitate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite