Acrobaţii pe skateboard

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de tineri s-au adunat ieri în Centrul Civic din Braşov, unde au participat la competiţia „Red Bull Local Hero”, dedicată skateboardului. După Sibiu, Braşovul este cel de-al doilea oraş din ţară unde s-a organizat acest concurs, pentru că acolo sunt foarte mulţi iubitori ai acestui sport.

“Cel mai mic participant a avut 12 ani, iar cel mai mare, 24 de ani. Au fost două probe. Prima a fost cea de «run», în care concurenţii au trebuit să treacă peste diverse obstacole şi să rămână pe ­skate. Cea de-a doua probă, «ollie», a constat în săritura în înălţime”, a declarat Andreea Torbă, organizator.

Cel mai bun „skater“ din Braşov şi „eroul local” este Tudor Moiceanu, 17 ani, care a plecat acasă cu trofeul şi cu premiul de 150 de euro. Locul doi a fost ocupat de Florin Cucuruzac, 19 ani, iar pe trei s-a clasat Claudiu Berghea, 15 ani, care au fost premiaţi cu câte un echipament de skateboard şi accesorii. Câştigător la proba „ollie” a fost Tamas Printz, care a sărit 90 cm.

Din juriu au făcut parte şi doi sportivi de talie mondială, Boaz Aquino, 29 de ani, din Israel, şi Madors Apse, 19 ani, din Letonia. Cei doi s-au dat cu skateboardul alături de concurenţi şi i-au învăţat cum trebuie să execute diverse acrobaţii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite