Accidentată în curtea spitalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentată în curtea spitalului
Accidentată în curtea spitalului

Ieri, în jurul orei 7.00, Tudorel Rădoi (22 de ani), aflat la volanul unui autoturism Mercedes, a intrat cu mare viteză în curtea Spitalului de Urgenţă din Craiova. Acesta a lovit în plin o

Ieri, în jurul orei 7.00, Tudorel Rădoi (22 de ani), aflat la volanul unui autoturism Mercedes, a intrat cu mare viteză în curtea Spitalului de Urgenţă din Craiova. Acesta a lovit în plin o femeie şi a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-o ambulanţă staţionată în faţa unităţii de primiri urgenţe. „Eu mă duceam spre serviciu.

Lucrez ca îngrijitor la o firmă de construcţii din cartierul Craioviţa şi am luat-o pe scurtătură prin curtea spitalului ca să ajung în staţia de autobuz. M-a lovit din plin. Am căzut la pământ şi m-am lovit, mi-am spart şi capul”, a declarat Mariana Curcă (41 de ani).

Tânărul şofer s-a urcat la volan băut alături de prietenul său, Gabriel Ionescu (25 de ani). Potrivit declaraţiei sale, Rădoi se afla în mare grabă pentru a-şi duce prietenul la urgenţă după ce, din cauza stării avansate de ebrietate, acesta se dezechilibrase şi căzuse, julindu-se la o mână. „Trebuia să-mi aduc prietenul grav rănit la spital repede.

Ce-am făcut, doar n-am omorât-o”, a declarat Tudorel Rădoi. Potrivit Poliţiei, şoferul se afla în stare avansată de ebrietate. „Tudorel Rădoi avea o alcoolemie de 0,73  la mie alcool pur în aerul expirat. S-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru vătămare corporală şi conducere în stare de ebrietate”, a declarat Florentina Popescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dolj. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite