Accident cu 14 răniţi pe E 583

0
Publicat:
Ultima actualizare:

14 ieşeni au ajuns, ieri la prânz, în stare gravă la spital, după ce un microbuz de călători a fost lovit în plin de un autoturism Volkswagen. Accidentul s-a produs pe drumul E583, la ieşirea

14 ieşeni au ajuns, ieri la prânz, în stare gravă la spital, după ce un microbuz de călători a fost lovit în plin de un autoturism Volkswagen. Accidentul s-a produs pe drumul E583, la ieşirea dinspre Leţcani spre Podu Iloaiei.

Circulaţie pe un singur fir

Potrivit martorilor, şoferul maşinii de lux, un bărbat de 60 de ani, ar fi aţipit la volan în dreptul localităţii Leţcani. Astfel, maşina condusă de el a intrat pe contrasens şi s-a izbit în microbuzul  care circula regulamentar spre Podu Iloaiei.

În accident au fost implicate 19 persoane, printre care şi un nou-născut. Potrivit medicilor de la SMURD, traumatismele victimelor sunt grave. „Din cele 19 persoane rănite în accident, patru au necesitat îngrijiri la domiciliu. Copilul este ţinut sub observaţie la Spitalul Sf. Maria.

Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili cauzele accidentului”, a declarat Dan Marciuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

Şoferii care au trecut ieri prin zonă au avut de aşteptat în trafic mai bine de jumătate de oră. Ulterior, circulaţia a fost reluată pe un singur fir, formându-se cozi la intrarea şi ieşirea din Iaşi.

„Am văzut multe maşini de la Poliţie, iar microbuzul era încă în şant, făcut ferfeniţă. O privelişte terifiantă”, a spus Ştefan Cîrneci, un ieşean care a trecut ieri seară prin zonă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite