Accident în Sălaj: 12 răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident în Sălaj: 12 răniţi
Accident în Sălaj: 12 răniţi

Doisprezece persoane au ajuns marţi dimineaţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-o depăşire şi s-a ciocnit cu un alt autoturism care venea din sens opus.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sălaj, un microbuz al unei firme de construcţii din Zalău ce transporta angajaţii la un punct de lucru din Someş Odorhei a intrat într-o depăşire neregulamentară pe raza localităţii Mirşid, trecând peste linia continuă ce desparte sensurile de mers, moment în care autoturismul din faţa sa a virat spre stânga, intenţionând să meargă pe un drum care duce în localitatea Firminiş.

Ca urmare a impactului dintre cele două autovehicule, produs în jurul orei 7.30, microbuzul a fost proiectat într-un cap de pod din beton. În total 11 angajaţi ai firmei de construcţii şi unul din autoturism au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, cu răni uşoare.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Zalău, Codruţa Puşcaş, a zis că persoanele rănite sunt supuse unor investigaţii medicale, patru dintre ele fiind suspecte de multiple fracturi.

"Cele două maşini implicate în accident se află încă la locul impactului, unde se efectuează măsurători şi cercetări pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs coliziunea. Microbuzul a făcut o depăşire neregualamentară, pe linie continuă, şi a intrat într-un autoturism care efectua un viraj la stânga, tot neregulamentar", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Nadia Şerban, citat de Mediafax.

Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. În urma accidentului, circulaţia în zonă nu a fost blocată.

CITEŞTE PE ACEEAŞI TEMĂ:

Constanţa: Şase victime la spital

Arad:Centura putea salva victimele

Arad: Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite într-un accident petrecut între Păuliş şi Sâmbăteni

Arad: Un alt accident rutier a curmat viaţa unui tânăr din Ineu

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite