Accident în lanţ provocat de o ambulanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O ambulanţă care se deplasa cu viteză la o intervenţie a provocat un accident în lanţ în judeţul Alba. Cinci persoane au fost rănite şi opt autovehicule, distruse. Medicul, ambulanţierul

O ambulanţă care se deplasa cu viteză la o intervenţie a provocat un accident în lanţ în judeţul Alba. Cinci persoane au fost rănite şi opt autovehicule, distruse. Medicul, ambulanţierul şi şoferul salvării, alături de alte două persoane au fost internaţi în spital.

Ambulanţa mai avea câţiva metri pînă la locul accidentului, unde trebuia să acorde primul ajutor.

Un autoturism care se deplasa din localitatea Teleac spre Alba Iulia a intrat într-un şanţ, din cauza poleiului, înainte de a trece podul peste Mureş. În urma impactului, pasagera din dreapta şi-a rupt o mână.
A fost solicitată o ambulanţă la faţa locului.

În câteva minute, maşina salvării a ajuns aproape de destinaţie. Când au văzut-o venind cu viteză, peste podul cu polei, şoferii au oprit şi au încercat să o avertizeze asupra pericolului. Degeaba însă. Din cauza vitezei, ambulanţa a lovit totul în faţă. În urma carambolului, şoferul de pe salvare, medicul, ambulanţierul şi alte două persoane au fost răniţi şi opt autovehicule accidentate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite