Accident cu doi morţi la Valea Călugărească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un grav accident rutier, petrecut în noaptea de joi spre vineri, pe drumul care leagă Ploieşti de Urziceni. Un tânăr de 18 ani, din localitatea

Doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un grav accident rutier, petrecut în noaptea de joi spre vineri, pe drumul care leagă Ploieşti de Urziceni. Un tânăr de 18 ani, din localitatea Valea Călugărească, posesor al permisului de conducere de doar două zile, a ieşit la plimbare cu maşina primită cadou de la părinţi, un autoturism sport Jaguar X-Type.

A luat cu el şi doi prieteni, un băiat şi o fată, pentru a le arăta ce poate maşina. Din cauza vitezei foarte mari şi a lipsei de experienţă în conducere, şoferul a pierdut controlul volanului, iar bolidul s-a izbit violent de un copac de pe margine drumului. Impactul a fost nimicitor pentru şofer şi tânăra aflată pe scaunul din dreapta. A scăpat cu viaţă, dar cu răni grave, cel de-al treilea pasager.

Accidentul a fost anunţat la poliţie de şoferul unei alte maşini, care a văzut mormanul de fiare în care se transformase autoturismul de lux. Singurul supravieţuitor al accidentului a fost transportat în comă cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite