Sălaj: Accident grav în localitatea Lompirt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sălaj: Accident grav în localitatea Lompirt
Sălaj: Accident grav în localitatea Lompirt

Un bărbat şi o femeie au ajuns, duminică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sălaj, având răni grave, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de o altă maşină, pe DJ 110B, în localitatea Lompirt din judeţul Sălaj, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sălaj, Nadia Şerban, a declarat, duminică, că maşina în care se aflau cei doi a virat la stânga, pentru a intra pe un drum secundar, când a fost lovită de un autoturism ce venea cu viteză din faţă.

"Un grav accident de circulaţie a avut loc duminică, în localitatea Lompirt. O maşină a efectuat un viraj la stânga, pentru a intra pe un drum secundar, moment în care a fost lovită de un autoturism ce venea cu viteză din faţă. Impactul a fost lateral, primul şofer şi pasagera din dreapta ajungând la spital, cu răni grave", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Porolissum" Sălaj, Andrei Crişan, a declarat că echipajele au intervenit pentru descarcerarea pasagerei de pe locul din dreapta faţă, şoferul rănit fiind scos din maşină de localnici.

"Un echipaj de pompieri a intervenit pentru descarcerarea pasagerei de pe locul din dreapta faţă. Femeia a fost trimisă la spital, cu o ambulanţă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

Potrivit acestuia, şi şoferul rănit a fost dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Sălaj, dar cu o maşină a localnicilor, care l-au scos din autoturismul distrus.

Poliţia Judeţeană Sălaj a deschis o anchetă pentru stabilirea exactă a cauzelor şi a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite