Octavian Bellu a fost numit director al Academiei Olimpice de Excelenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Octavian Bellu a fost numit director al Academiei Olimpice de Excelenţă
Octavian Bellu a fost numit director al Academiei Olimpice de Excelenţă

Octavian Bellu a fost numit director al Academiei Olimpice de Excelenţă, anunţă un comunicat al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român

Mai citeşte şi:
Octavian Bellu, „făuritorul“ de campioane

În termen de o lună, Octavian Bellu împreună cu Octavian Morariu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, plus Comitetul Executiv al forului olimpic român vor elabora programul Academiei Olimpice Române şi vor restructura Comisia Tehnică Olimpică odată cu programul de pregătire olimpică pentru 2012 şi 2016.

Reamintim că, Octavian Bellu a demisionat la 10 iulie din funcţia de secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului.

Octavian Bellu a fost desemnat de către Academia Recordurilor Mondiale drept cel mai de succes antrenor din lume, cu 279 de medalii, cucerite de sportivele sale la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi Campionatele Europene.

Dintre acestea, 16 sunt de aur şi au fost obţinute de elevele din lotul coordonat de echipa de antrenori Bellu - Mariana Bitang la Jocurile Olimpice. Cu Octavian Bellu la conducerea echipei naţionale feminine de gimnastică, România a cucerit doua titluri olimpice şi 5 mondiale, transmite Agerpres.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite