Academicianul Dinu Giurescu, despre preşedintele Băsescu: Nu mai e respect pentru nimic, ne tragem de şiret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Academicianul şi istoricul Dinu C. Giurescu a afirmat după ce a văzut un material video cu Traian Băsescu, în care preşedintele tutuia o femeie de la ţară, că "nu mai este respect pentru nimic, ne tragem de şiret".

Citiţi şi:

Dinu C. Giurescu : „Să-ţi plângi soarta e pierdere de vreme“

"Acum trăim această democraţie cu totul specială, în care ne vorbim direct, ne spunem tot felul de lucruri, suntem populari dacă ne adresăm direct cetăţenilor, e altă lume în care trăim. Asta reflectă de fapt că nu mai e respect pentru nimic. Vorbim toţi cu de toate, ne tragem de şireturi, ne tragem de curea. E o lume pe care o înţelegem mai greu şi din lipsa aceasta de înţelegere a unor asemenea valori se nasc tot felul de tulburări, aşa cum le numim acum - adică neînţelegeri, acuze reciproce. Suntem într-o mare prefacere", a declarat academicianul Dinu C. Giurescu, duminică seara,  la Antena 3. Afirmaţia a fost făcută după ce postul de televiziune a difuzat un material de acum câteva luni, când Traian Băsescu i-a spus unei femei în vârstă, sinistrată, că minte.

La rândul ei,  realizatoarea TV Lucia Hossu-Longin a afirmat că "preşedintele e prietenos doar cu cei de la Cireşica, preşedintele n-are o cultură a dialogului, nu ştie să fie prietenos când trebuie, e obişnuit să certe pe toată lumea".

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite