Abecedar electronic pentru cei mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clasicul Abecedar din care învaţă prichindeii de clasa întâi a fost înlocuit, într-o şcoală din Târgu-Mureş, cu un CD cu ajutorul căruia micuţii pot învăţa literele. O firmă de

Clasicul Abecedar din care învaţă prichindeii de clasa întâi a fost înlocuit, într-o şcoală din Târgu-Mureş, cu un CD cu ajutorul căruia micuţii pot învăţa literele. O firmă de software târgumureşeană a revoluţionat sistemul educaţional tradiţional şi a creat abecedarul electronic.

Specialiştii firmei s-au gândit să elaboreze materiale electronice distractive pentru ca micuţii din clasele I-IV să înveţe cât mai uşor literele. A, B sau C nu mai sunt simple litere pentru copilaşii dornici de noutăţi, ci personaje de poveste.

Tehnologie

Noua tehnolgie i-a prins deja pe micuţii Colegiului Naţional „Unirea”, dar şi pe învăţătorii lor. Tainele Abecedarului sunt acum floare la ureche pentru prichindeii de la Unirea.

Acest nou sistem de învăţare nu e deloc greu pentru ei, deoarece copiii recunosc cinstit că butonează cu spor calculatorul încă de la grădiniţă.

Abecedarul electronic urmează programa şcolară şi cuprinde 31 de lecţii animate, 31 de jocuri educative şi tot atâtea aplicaţii interactive. Produsul poate fi comandat pe internet şi costă 14 lei. Cât de curând vor apărea pe piaţă şi alte lecţii în format electronic pentru preşcolari şi pentru elevii din ciclul primar.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite