A vrut să-şi ucidă soţia, dar l-a omorât ea pe el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 25 de ani a fost omorât de soţia sa cu o lovitură de cuţit ieri-dimineaţă, în localitatea dâmboviţeană Corneşti, satul Cătunu. Relaţia dintre cei doi soţi, căsătoriţi de un an, începuse să „scârţâie“ serios din cauza crizelor de gelozie ale bărbatului.

Cristina (foto) nu se mai înţelegea de mult timp cu soţul său, Bogdan, aşa că au hotărât să se despartă. Numai că bărbatul nu a vrut să înţeleagă că iubirea lor s-a terminat şi o tot suna pe soţie.

Când era plecată la serviciu, la Buftea, unde femeia lucra la un hotel, bărbatul o suna foarte des pentru a o întreba ce face. În urmă cu două zile, Bogdan, înnebunit de gelozie, a venit din nou la poarta ei, iar Cristina a chemat Poliţia.

Gestul său l-a înfuriat şi mai tare. Bărbatul a plecat, la insistenţele oamenilor legii, dar s-a întors după ceva vreme. Avea la el un cuţit şi a ameninţat-o pe soţie că o omoară. Numai că ieri-dimineaţă, Cristina a pus mâna pe cuţit şi l-a înjunghiat.

„S-au certat foarte rău. El a ameninţat-o că o omoară, iar ea s-a apărat şi asta a fost. Avea şi el un cuţit asupra lui, iar ea când s-a apărat i-a dat o lovitură şi atât. Oricare ar fi reacţionat la fel, dacă ar fi fost atacat. A luat şi bătaie de la el. O înjura, îi vorbea urât", povesteşte Anca, sora
Cristinei.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite