AUDIO De ce crede SOV că Udrea o să-i ia locul lui Boc şi "o să-l omoare" pe Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă înregistrare a unei discuţii dintre Sorin Ovidiu Vântu şi Sebastian Ghiţă a ajuns, joi, pe Youtube.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu îi recomandă lui Sebastian Ghiţă să construiască o relaţie cu Elena Udrea, nu prin Dorin Cocoş (soţul ministrului Dezvoltării şi Turismului, n.r), deoarece între cei doi ar fi "disensiuni majore".

Replica lui Ghiţă vine rapid: "Avem relaţia pusă pe picioare. Doar ca Elena, neavând maşinute când era mică, ca şi Ponta, e zgârcită, în p*** mea, zgârcită rău".

Despre Udrea, Ghiţă spune că va fi "moartea lui Băsescu", citând-o pe fosta consiliera a preşedintelui, Adriana Săftoiu.

Discuţia a avut loc pe 13 aprilie, iar înregistrarea a fost făcută de Vîntu, potrivit lui Ghiţă.

SOV: Nu-l va schimba pana-n toamna pe Boc. Nu, pana la toamna nu-l schimba pe Boc. Si deci, succesorul lui Boc este Elena Udrea. Udrea de fapt... vezi ca intre Elena si Cocos sunt disensiuni majore. In opinia mea ar trebui sa te duci si sa incerci sa construiesti o relatie cu Elena. Stii ca e inteligenta. Nu prin Cocos. Ia-o singur.

SG: Singur. Avem relatia pusa pe picioare. Doar ca Elena, neavand masinute cand era mica, ca si Ponta, e zgarcita, in p*** mea, zgarcita rau.

SOV: E o tipa foarte inteligenta, nu te lasa inselat de aparente.

SG: Insistenta, cu intuitie foarte buna, cu ambitie foarte mare...

SOV: Iubeste puterea. Ii taie si gatu' lu' ta-su' pentru putere... Si stii cine il va darama pe Basescu? Cine o sa-i ia gatu' lu Basescu?

SG: Ea...

SOV: Udrea. Deci cultiv-o pe Udrea.

SG: Asa mi-a zis Saftoaica. Saftoaica, cand a plecat de la Basescu, mi-a zis: “Udrea va fi moartea lui”. In diverse feluri, dar de la ea i se va trage nenorocirea.

Află aici ce au mai vorbit cei doi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite