AUDIO Înregistrare din alegerile din Hunedoara: "Am dat un milliard jumate în campania asta, nu dau de la mama, da?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o înregistrare a unei discuţii din noaptea de după alegerile locale pentru Colegiul 3 Haţeg, de la sediul PDL Călan, între Cristian Vladu şi alţi membri ai organizaţiei PDL, Vladu s-a lăudat că a dat bani în campania electorală şi că în întreprinderea pe care o conduce a păstrat doar membrii de partid, relatează Realitatea TV.

Cristian Vladu, director termocentrala Mintia:

     • "Cineva de la partidul ăsta trebuie să-şi asume o responsabilitate să radă tot de la Hidroelectrica de la vârf şi de la Hidrocet. Mai sunt doi directori din cei vechi: madam Ciobanu, care e directoare economică şi Niculescu- comercial. În rest i-am ras pe toţi".

     • "Când am văzut în ce hal stăm, am început o discuţie... Bă, ce facem, ce s-a întâmplat? Dar tu ne sprijini? Păi cred că sunt sponsorul numărul unu, da? Am dat un milliard jumate în campania asta, ai auzit bine, da? Nu dau de la mama, s-au creat nişte obligaţii, cred că toată lumea înţelege, da? Din salariu eu nu pot, e imposibil, nu am de unde să dau atâţia bani".

     • "Dar i-am spus aşa: Viorele, dacă veţi veni cu un candidat care să aibă şi reale şanse, îţi dau cuvântul meu de onoare că fac tot ce este omeneşte posibil, să-ţi sprijin candidatura. Dar dacă veniţi cu unu' gen... şi vă jur că aşa am spus, Constantinescu cu 3%, al dracu să fiu dacă îţi dau mai mulţi bani de afişe"

Fostul ministru al Muncii, Mariana Câmpeanu (PNL), a câştigat alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor în Colegiul nr. 3 Hunedoara. Cei opt candidaţi au fost Mariana Câmpeanu (PNL), Fulop Bela (UDMR), Daniel Răducanu (PDL), Liliana Ţolaş (Alianţa Politică PSD + PC), Iosif-Emil Danci (PNŢCD), Mircea Părăian (PNGCD) şi candidaţii independeţi Nicolae Timiş şi Remus Florinel Cernea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite