AUDIO Chiria din studenţie, plătită în natură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În campusurile universitare au apărut oferte speciale de cazare pentru studente frumoase, singure, dar care nu au posibilităţi materiale. „Ofer cazare gratuită unei studente, aici, foarte, foarte aproape. Fii frumoasă şi sună după ora 20.00“, sună unul dintre anunţurile din zona căminelor studenţeşti. 

AUDIO

Mai citeşte şi:

Mâzgălite cu carioca şi lipite pe stâlpii din complexul studenţesc, anunţurile care promit cazare simbolică sau chiar gratuită au umplut pilonii din zona universităţilor şi a căminelor. Cum chiriile în zonă au tot crescut, pornind de la 250 de euro, oferta sună interesant. Reporterii „Adevărul” au testat unul dintre aceste anunţuri, care promitea „cazare gratuită foarte aproape” şi a cărui singură condiţie era ca studenta să fie frumoasă.

După ora 20.00, aşa cum era specificat în anunţ, la telefon răspunde Nicu, care spune că are 38 de ani. Poate pune la dispoziţie o cameră în centrul campusului universitar, adică la zece minute de orice universitate din Timişoara. Problema este că în garsonieră locuieşte şi proprietarul. „Aici sunt eu acum, dacă vrei să stai cu mine, poţi să vii! În principiu, cheltuielile la apartamentul cu o cameră sunt sub 100 de lei. Chiria e simbolică, nu cer cine ştie ce”, a asigurat bărbatul.

„Să ai bust mai fain“

Întrebat dacă modalitatea de plată implică şi favoruri sexuale, bărbatul nu este foarte insistent, dar categoric: „Cum să-ţi spun, dacă vrei să stai la mine, cred că vrei şi să dormi cu mine. Ţi-am spus că e un pat mai mare”. „Bunul samaritean” impune însă şi câteva condiţii. „Nu am preferinţe. Bust mai fain aşa..., ştii tu..., mai mari aşa. M-au sunat şi alte fete, dar eu sunt puţin mai pretenţios, vreau să fie frumoasă. Asta nu era pe placul meu. Să fie nici grasă, nici slabă, să fie ca lumea, normală”, a explicat bărbatul.

Unul dintre anunţurile din campus

De asemenea, Nicu nu acceptă orice fel de vizitatori. „Prietenele tale, nu am nimic împotrivă dacă vin, dar nu am nevoie de masculi. Masculi nu! Dacă ai prieten te sfătuiesc să stai cu el”, a spus bărbatul hotărât.

Şi alte studente din campus ar fi dispuse să răspundă unui astfel de anunţ, deşi ştiu că ceva nu este în regulă. „Aş suna, dacă aş fi disperată, dar în niciun caz nu aş merge singură să văd despre ce e vorba. Oricum e aproape imposibil să nu găseşti ceva serios ca să ajungi să recurgi la astfel de anunţuri”, a spus Adina Dincă, studentă, 22 de ani.

„Sex pentru cazare“ şi în Bucureşti

„Stăpânii” de la porţile căminelor studenţeşti nu mai vor bani pentru a facilita obţinerea unui loc de cazare, ci plata se face „în natură”. Reporterul „Adevărul de Seară” l-a înregistrat la începutul lunii septembrie, în focurile cazării, pe Matei Pantelimon, administratorul în Complexul Studenţesc Agronomie din Capitală, în timp ce îi oferea cazare contra unei partide de amor. În urma demersului jurnalistic, Matei Pantelimon şi-a pierdut postul de administrator de cămin. 

image

Mai citiţi şi:

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite